fredag 16. februar 2018

Jeg gir ut bok!

Den danske hyggen har lenge vært omtalt og The Little Book of Hygge lå på topp ti på The Times bestselgerliste. I 2017 var det Norge som var kåret til verdens lykkeligste land.

Denne boka henter frem tusen små og store øyeblikk som gjør oss glade. Tenk på duften av regn på varm asfalt, følelsen av å være trygg inne mens uværet raser der ute, eller smilet til en bussjåfør som ventet på deg da du kom løpende.

Det skal mye til for at du legger fra deg denne boka uten et smil om munnen!

Hva gjør deg glad?
Det er kanskje et av de aller viktigste spørsmålet vi kan bli stilt. Både i løpet av dagen og i løpet av livet.
I boka Lykke — Lyden av applaus med vintervotter og 1000 andre ting som gjør deg glad har forfatter Marthe Landsem samlet en liste over 1001 øyeblikk av hverdagslykke. De fleste tingene koster lite eller ingenting. Slik som den første utepilsen, overraskelsen av å finne femti kroner i en gammel jakke, eller følelsen når du slår av kjøkkenvifta som du egentlig ikke hadde lagt merke til...

For Marthe Landsem har arbeidet med boken i seg selv vært et lykketreff:

«Vanligvis går man forbi ting på sin vei uten å registrere det nevneverdig. Men plutselig visste jeg hva jeg lette etter, jeg gjenkjente raskere gode funn og bøyde meg automatisk ned og plukket det opp." "Begynner du å lete med riktige briller, kan du finne hundrevis av småting hver uke, hele året, som faktisk er bra, selv om hverdagen kan kjennes både stressende og hard», sier Landsem. «Overalt er det ting å glede seg over. Smått. Stort. Trivielt. Fantastisk. Kuriøst. Vakkert. Rørende. Søtt. Ironisk. Humoristisk. Det gjelder å være utstyrt med romslige lommer, slik at man får tatt det med seg hjem."

Følg instagramkontoen @applausmedvotter og få en smakebit på boken! https://www.instagram.com/applausmedvotter/

Her vil boken blant annet være til salg: http://www.kagge.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_kid=1044784&b_id=1689223

Den kan også blant annet kjøpes på Ark rundt om i landet og bokhandlere som omfattes av Fri Bokhandel


Velkommen til boklansering!

Kvelden byr på utdrag fra boka, og god stemning! Kanskje også et musikalsk innslag.
Det vil bli bobler i glasset til de første gjestene!
Og boksalg selvsagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne inn en kommentar!