Marthe-lilla

Selv om jeg stadig er online, er jeg er en høyst virkelig kvinne i min beste alder!


Jeg begjærer Det Gode Hverdagsliv. Det innebærer mer peiskos jazz og rødvin, enn brødbakst, spinning og interiør. Men altså  - alt til sin tid. Og plutselig en dag så overrasker jeg meg kanskje selv med å bake et brød. Det er det som er så fint - man kan aldri vite. Når skiftet du mening sist?

Jeg føler meg passe oppdatert i samfunnsliv kultur og tendenser, og liker godt å evaluere og reflektere over smått og stort.

Jeg har venner i alle lag, og liker det sånn. Snakker gjerne med fremmede folk på bussen hvis det er dagen for det! Har sterk felleskapsfølelse, og syns det koster meg lite å tro det beste om folk. Er likevel ikke allergisk mot stille stunder, og syns at smalltalk og stillhet er to gode naboer

Jeg liker å være sammen med engasjerte mennesker med positiv energi, som har evnen til å lytte og undre seg. Liker å diskutere, og går ikke av veien for å si akkurat det jeg mener, selv om du er helt uenig!

Er en ivrig P2-lytter, og overraskes stadig over hvor mye rart jeg ikke ante at jeg lurte på.

Jeg er opptatt av å være FOR ting, snarere enn å være i MOT ting. Det betyr ikke at jeg er ukritisk, men at jeg syns at det hersker mye særhet rundt omkring som jeg ikke identifiserer meg med. Jeg syns mye er ok. Og jeg syns det er litt strevsomt med folk som har har livet sitt fullt av absolutter.

Jeg er ærlig, og liker best at folk jeg omgir meg med er til å stole på, og greier å forholde seg til en avtale

Kommunikasjon er viktig for meg! Helst hele tiden!

Hva er greia med lilla, spør du kanskje. Ja hva er greia med lilla. Det er i hvertfall til stadighet "årets farge", men ikke bland meg inn i det.

Vi snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne inn en kommentar!