lørdag 18. januar 2014

Helt greit skiføre på Tøyen i dag


 [Bilde]

Løypekart. Klikk for større bilde


[Bilde]Tok på skiene i Vestfoldgata/Klosterenga
[Bilde] 
Silkeføre gjennom Klosterenga og Botsparken. Måtte ploge ned Enerhauggata. Ikke noe å si på forholdene bortover Åkebergveien.


[Bilde]

Gikk langs fengselsmuren og gjennom Botsparken. Snakket med noen barnehagebarn som lurte på hva jeg het og om jeg hadde hund. De kunne fortelle meg at de skled på søppel. Etter to sekunder skjønte jeg at de mente at de akte på søppelsekker.
Gikk videre bort til Politihuset, men måtte ned til starten Borggata for å komme dit jeg skulle. Det var litt dumt for på fortauet var det strødd. Gikk derfor oppå en bred murkant hele veien opp til politihus-inngangen. Masse deilig hvit snø. En dame i 50-årene lurte på hvordan føret var.[Bilde]Da jeg kom til svingdøra til politiinngangen, måtte jeg sette meg ned på rumpa på murkanten for å komme meg ned på gateplan igjen. Akkurat i det skiene sprikte som verst kom det en mann ut svingdøra. Han sa: Huh! Dette har jeg ikke… – Sett før? foreslo jeg. Han nikket.
Kommuniserte med en venninne og hadde en avtale om å vinke til henne på terrassen hennes. Resten av Borggata var grei og ustrødd.
Her er noen foto fra vinkevenninnens veranda:[Bilde]
[Bilde]
[Bilde]

Så tenkte jeg det var tid for en kaffepause. Har jo tross alt gått over 1 km
Måtte instagramme litt på Kafe Lyst:
[Bilde] 
[Bilde]


Etter kaffen traff jeg en dame som kunne hjelpe meg å dokumentere dagens Tøyen-føre ytterligere[Bilde] [Bilde]
Ploga ned Sørligata og Enerhauggata og ringte på til en venninne, men hun var ikke hjemme. Sørget for å få handle litt mat på Rimi og gikk Åkebergveien bort og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne inn en kommentar!